Βάζοντας προτεραιότητες – Netcast Team | E105

Για να γίνουμε καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, βάζουμε προτεραιότητες και ενεργούμε. Μέσα από τα λάθη, μαθαίνουμε και μετά πάλι από την αρχή. Μιλάμε για τις αρνητικές σκέψεις και τα εμπόδια του μυαλού που μας κρατάνε πίσω και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Αυτό και όχι μονο.

Το μέλλον των νέων, η καριέρα τους και το απαρχαιωμένο εκπαιδευτικό σύστημα | Ε89

Μιλάμε για το σύστημα που δοκιμάζει τους νέους μέσα από εξετάσεις και διαγωνίσματα την ίδια ώρα που η αγορά του μέλλοντος ψάχνει ανθρώπους με δεξιότητες. Στην παρέα μας ο σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Άριστος Κωνσταντίνου.

Tι μας διδάσκει η κουλτούρα μιας φυλής | Ε86

Τι διδάγματα μπορεί ένας ηγέτης να αποκομίσει από τις κουλτούρες των φυλών. Aντρέας και Γιάννος μιλάνε για το πως ο μοντέρνος κόσμος συνδέεται με τις φυλές του χθές και του σήμερα.

Οι νέες ευκαιρίες για νέες μεθόδους επικοινωνίας | Χριστόφορος Χριστοφή

Mε το podcasting ο καθένας γίνεται media του εαυτού του. Το ίδιο ισχύει και για την όποια επιχείρηση θέλει να παράξει περιεχόμενο και να στήσει κανάλι επικοινωνίας με το στοχευόμενο κοινό της. Ακόμα και για ένα δικηγορικό γραφείο. Μιλάμε με τον πρώτο podcaster δικηγόρο για αυτό αλλά και για το σκηνικό της κυπριακής οικονομίας εν […]

Τύχη η ετοιμότητα; Ποιό από τα 2 ισχύει; | Φίλιππος Αριστοτέλους

Η κρίση δεν περιμένει κανένα. Οφείλουμε να ξέρουμε οτι τα πάντα είναι ρευστά και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Μιλάμε με τον σύμβουλο επιχειρήσεων σε θέματα στρατηγικής και συγγραφέα, Φίλιππο Αριστοτέλους.

To Work From Home είναι πλέον μέρος της ζωής μας | Λιέν Τραν Google New York

H ανάγκη για επιβίωση δημιουργεί νέα δεδομένα για τις εταιρείες και την παραγωγικότητα των ομάδων τους. Μιλάμε για αυτό με την Λιέν Τράν, η οποία τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Google (Nέα Υόρκη) και μας περιγράφει πως προσαρμόζοντε εκεί με αυτά, αναφορικά με την απόδοση, ψυχολογία, παραγωγικότητα και επικοινωνία, οι Googlers.

Επεισόδιο 81- Τι ξημερώνει για την κυπριακή οικονομία και τις επιχειρήσεις η επόμενη μέρα

Την ίδια ώρα που η χώρα μας, ουσιαστικά, βάζει εν μέρη λουκέτο δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για το πως ξημερώνει η επόμενη μέρα για την κυπριακή οικονομία και πως διαμορφώνεται το σκηνικό για τις κυπριακές επιχειρήσεις. Συζητάμε με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του Cyprus Institute of Marketing Γιάγκο Xατζηγιάννη.

Επεισόδιο 69- Το επίπεδο της κοινωνίας μας είναι καθρέφτης μας – Μαρίνος Νομικός

Τον Μαρίνο Νομικό τον γνωρίζουμε μέσα από τον ιδιαίτερο τρόπο που επικοινωνεί τις απόψεις του για διάφορα θέματα. Για την κοινωνία μας, την παιδεία μας, τους πολιτικούς μας, τα social media και τον αρχιεπίσκοπο. Ολα αυτά μέσα από 1 ώρα κουβέντας, χωρίς φιλτράρισμα, με τον Πανίκο Κωνσταντίνου.

Επεισόδιο 60- Ο προπονητής της Γροθιάς Κερύνειας μπάσκετ Κώστας Εγγλέζος συναντά τον Νεοκλή Θεοχαρίδη

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης φιλοξενεί τον θρύλο των κυπριακών παρκέ Κώστα Εγγλέζο. Στο πρώτο μέρος της κουβέντας τους μιλάνε για την μπασκετική ομάδα Γροθιά Κερύνειας, το ξεκίνημα της και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν.

Επεισόδιο 57- Εθνική Κύπρου και οι αναμνήσεις του Σοφούλη Στυλιανού στον Πανίκο

O Πανίκος Κωνσταντίνου φιλοξενεί τον Σοφούλη Στυλιανού ο οποίος θυμάται: ‘Κάθε χρόνο η ομοσπονδία, λαμβάνοντας υπόψη οτι η εθνική ομάδα τερμάτιζε τελευταία, έκλεινε τα εισιτήρια επιστροφής της αποστολής σε προκαθορισμένη μέρα. Όταν λοιπόν είμασταν ενωπίον πρόκρισης σε τελικό, την χρονιά που είμουν προπονητής, θα έπρεπε να επιστρέφαμε πίσω ανεξαρτήτως αποτελέσματος, επειδή είχαμε κλεισμένη πτήση.