Η ζωή μας με τον COVID, λίγη ιστορία και λίγη μπάλα | Ε114

Η ‘δεύτερη φάση’ της πανδημίας μας υπενθυμίζει οτι ο άνθρωπος είναι όν το οποίο από πολύ παλιά έμαθε να προσαρμόζεται, να προχωράει και να αφήνει πίσω αυτούς που δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Για μπαλίτσα μιλάμε κάπου στο 47′.

Zώντας σε μια ‘Black Mirror’ κοινωνία – Βόρις Καραγιάννης | E111

Παρέα με τον αθλητικογράφο & blogger Bόρι Kαραγιάνη, μιλάμε για το πως η μοντέρα κοινωνία ανθρώπων φιλτράρει την ΄πληροφόρηση’, αν υπάρχουν όρια ελευθερίας λόγου, το ρόλο των social media και της τεχνολογίας και το νοσταλγικό παρελθόν των 80’s & 90’s.

O αυτοκράτορας Ολυμπιακός εμπόδιο της Ομόνοιας και η πορεία των Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη | Ε110

Με αφορμή την αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, μιλάμε για την υπεροψία και υποτίμηση των Ελληνικών ομάδων και των αθλητικών Μ.Μ.Ε. τους, που δείχνουν προς τις Κυπριακές παρόλο που τα τελευταία χρόνια σε 5 Ευρωπαικά ραντεβού, στα 4 από αυτά Ανόρθωση, Α.Π.Ο.Ε.Λ., Απόλλων και Ομόνοια πέταξαν έξω τα αδέρφια από την Ελλάδα.

Πόσο πρέπει να ελέγχουμε να λέμε ελεύθερα αυτό που θέλουμε- Κώστας & Γιάννος | E108

Μιλάμε για το νέο podcast κανάλι που κάνει την αρχή του στη χώρα, σχολιάζουμε τον Χριστόφορο Τορναρίτη και γιατί η απόλυτη ελευθερία είναι να λες αυτό που θέλεις και να βάζεις την άποψη σου πάνω από αυτή των άλλων. Για μπάλα στο 28:00 ⚽

Κυπριακές ποδοσφαιρικές εξορμήσεις στην Ευρώπη – Κώστας & Γιάννος | Ε107

Ένα μάτς πριν από το όνειρο των ομίλων η Ομόνοια συναντάει ένα παλιό γνώριμο για 3η φορά. Η επιστροφή στο N8rmality για τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. αμφισβητείται για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια την ίδια ώρα που οι Λεμεσιανοί πρέπει επιτέλους να αποδείξουν οτι δεν είναι του ύψους και του βάθους.

Παρέα με τον ESports manager του A.Π.Ο.Ε.Λ. Μάριο Αργυρίδη | Ε104

Mέχρι το 2023 η βιομηχανία του eSports προβλέπεται να φτάσει το 1.6 δις δολάρια τζίρο. Στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. επενδύουν στο ESports με τη βοήθεια του Μάριου Αργυρίδη, ο οποίος συγκαταλέγεται στην 100αδα των καλυτέρων του FIFA στον κόσμο και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής ανάπτυξης ενός ‘sport’ που στην Κύπρο ακόμη να αναπτυχθεί στα […]

Surviving In Real Life – Kυριάκος Πελεκάνος | Ε103

Παρέα με τον Κυριάκο Πελεκάνο, μιλάμε για το ‘team building mentality’, τις ανηφόρες και κατηφόρες της ζωής, τη διαχείριση της προβολής, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας, τον Lebron, τον Γιάννη και τα όσα δεν δείχνουν πίσω από τις κάμερες στο Survivor.

Κώστας & Γιάννος | Ε88

Tην ώρα που o Elon Musk στέλνει πύραυλο στο διαστημα, την ίδια ώρα, κάτω στη γη προσπαθούμε να καταλάβουμε αν στην Αμερική βλέπουμε μια πραγματική σαπουνόπερα με οικοδεσπότη τον Nτόναλτ Τ.