Βάζοντας προτεραιότητες – Netcast Team | E105

Για να γίνουμε καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, βάζουμε προτεραιότητες και ενεργούμε. Μέσα από τα λάθη, μαθαίνουμε και μετά πάλι από την αρχή. Μιλάμε για τις αρνητικές σκέψεις και τα εμπόδια του μυαλού που μας κρατάνε πίσω και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Αυτό και όχι μονο.

In search of a ‘Sunrise’ – Christina O’ Neil | E100

Στο 100ο podcast επεισόδιο, μας κάνει παρέα η Christina O’ Neil και μιλάμε για τις αποφάσεις που μας κρατούν δεμένους σε μια ζωή που ίσως να μην γουστάρουμε και τις αντίστοιχες που ίσως μας οδηγήσουν σε αυτό που θέλουμε, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε τη δική μας ευτυχία.

Tι μας διδάσκει η κουλτούρα μιας φυλής | Ε86

Τι διδάγματα μπορεί ένας ηγέτης να αποκομίσει από τις κουλτούρες των φυλών. Aντρέας και Γιάννος μιλάνε για το πως ο μοντέρνος κόσμος συνδέεται με τις φυλές του χθές και του σήμερα.

Επεισόδιο 19 – Άννα Παυλίνα Χαραλάμπους | Διαχείριση συναισθημάτων

Αν σας έλεγε κάποιος πως μπορείτε να ελέγξετε σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα σας, θα το δοκιμάζατε; Θα είχατε το πείσμα να κάνετε τα λόγια πράξη; Η Άννα Παυλίνα είναι ανάμεσα σ’ αυτούς τους ανθρώπους, που πιστεύουν πως ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να αλλάξει! Aλλά κάθε αλλαγή απαιτεί δράση και κάθε επιτυχία θέλει […]